Főoldal compas
Főoldal
Tel: +420 543 216 642
Fax: +420 543 216 642

Vállalati profil

A Dassault Systèmes SolidWorks Corp. olyan komplett 3D-s szoftvereszközöket kínál, amelyek adatok létrehozására, szimulációjára, közzétételére és kezelésére alkalmasak. A SOLIDWORKS termékek használata könnyen elsajátítható, egymással kompatibilisek, így segítségükkel rövidebb idő alatt, alacsonyabb költségek mellett, jobb termékeket tervezhet. Mivel a SOLIDWORKS az egyszerű használatra helyezi a hangsúlyt, soha ennyi mérnök, tervező és más technológiai szakember nem használhatta ki a 3D nyújtotta előnyöket terveik megvalósítása során.

Alapítás

1993. december

Székhely

Waltham, Massachusetts, USA

Tulajdonos

A céget 1997-ben a Dassault Systèmes S.A.* vásárolta meg. A Dassault Systèmes S.A., melynek székhelye a franciaországi Vélizy-ben található, a termék életciklus-kezelő megoldások területén a világ vezető fejlesztőcége

Euronext Paris: #13065, DSY.PAhttp://www.3ds.com/company/finance/overview/

Kiszolgált piacok

Ipari, egészségügyi, tudományos, fogyasztói, oktatási, technológiai és szállítási.

Ügyfelek

Világszerte összesen 182.300 szervezet képviseletében több mint 2.170.100 terméktervező és mérnök használja a SOLIDWORKS szoftvert terveik megvalósításához – legyenek azok a legmenőbb kütyük vagy olyan innovációk, amelyek egy jobb jövő ígéretét hordozzák.

Felső vezetés

Ide kattintva közelebbről is megismerheti a SOLIDWORKS vezetőségi csoportját.