Főoldal compas
Főoldal
Tel: +420 543 216 642
Fax: +420 543 216 642

Solidworks Express Newsletter

spacer
Szeptember 2015
SolidWorks Express
spacer
spacer
HÍREK ÉS ESEMÉNYEK
spacer
A SOLIDWORKS segít az induló vállalkozásoknak
spacer
spacer
Készítsen nagyszerű terveket: Vegyen részt a SOLIDWORKS 2016 Bemutatóján
spacer
Elérhető a SOLIDWORKS program a vállalkozók számára, ami lehetővé teszi, hogy már üzletük induló szakaszában is hozzáférjenek ingyenesen a teljes 3D SOLIDWORKS szoftver licencekhez, így segítve mérnökök és tervezők millióinak az innovációban. Nézze meg a programot, hogy mit nyújthat Önnek.
spacer
spacer

A SOLIDWORKS 2016 új fejlesztései olyan eszközöket tartalmaznak, amikkel még gyorsabban megoldhatja az összetett tervezési kihívásokat, egységesítheti párhuzamosan futó tervezési folyamatait, összekapcsolhatja elektromos és gépészeti terveit, együttműködhet és megoszthatja adatait több eszközön, nyomon követheti terveit egészen a gyártásig.

spacer
spacer
TIPPEK ÉS TRÜKKÖK
spacer
spacer
2016 BETEKINTÉS: VÁLASSZA KI A KONFIGURÁCIÓT ELEM HOZZÁADÁS KÖZBEN
spacer
Amikor az Alkatrész beillesztése/ Összeállítás kezdése tulajdonság kezelőt használja, hogy hozzáadjon egy alkatrészt az összeállításához, már kiválaszthatja a kívánt konfigurációt egy listáról mielőtt az alkatrészt a grafikai területre helyezi.
spacer
spacer
spacer
spacer
2016 BETEKINTÉS: ELTOLÁSI IRÁNY MEGFORDÍTÁSA
spacer
Korábban ki kellet törölni vagy újrakészíteni a vázlatot, hogy az elem eltolási irányát megváltoztathassa. Azonban SOLIDWORKS 2016-ban szerkesztheti a vázlatát és megfordíthatja az irányt a Reverse Direction funkcióval.
spacer
spacer
spacer ÜGYFÉL SIKER
spacer
Ismerje meg, hogy olyan cégek, mint a SeaBotix hogyan használják a SOLIDWORKS® 3D Megoldásait, hogy egyedülálló megoldásokat és egyedi termékeket hozzanak létre a koncepciótól a gyártásig úgy, hogy cégük közben növekszik.
spacer
spacer
spacer MYSOLIDWORKS
INGYENES SOLIDWORKS MBD ÓRÁK A MYSOLIDWORKS WEBOLDALON
spacer
Activate MySolidWorks
Professional Today
spacer
A MySolidWorks közösségi portálon ingyenesen elérhetők a SOLIDWORKS MBD-t bemutató órák: több mint 3 óra tele videókkal, kvízekkel, oktató fájlokkal és további anyagokkal.
spacer
spacer DRAFTSIGHT
DRAFTSIGHT OKTATÓANYAGOK
spacer
spacer
A 3D ContentCentral portál megújult és az új intuitív felületének köszönhetően gyorsabban és könnyebben tud CAD modelleket, könyvtár elemeket, 2D blokkokat és makrókat keresni. Ismerje meg, hogyan működik egy 2D blokk a DraftSight szoftvert használva.
spacer
spacer
spacer SOLIDWORKS SZEMINÁRIUMOK
spacer

A SOLIDWORKS nem csak a 3D CAD. A SOLIDWORKS megoldások a termékfejlesztés minden szakaszát lefedik a tervezés, ellenőrzés, műszaki kommunikáció és adatkezelés integrált munkafolyamataival. Győződjön meg Ön is erről szemináriumunk egyikén!

spacer
spacer SOLIDWORKS FELHASZNÁLÓI KÖZÖSSÉG
spacer
A felhasználói közösségek értékes források minden SOLIDWORKS felhasználó számára. Több mint 2 millió felhasználóval, több száz viszonteladóval, partnerrel és dolgozóval, a közösség tudása páratlan és egyedülálló a világban. Keresse fel a swugn.org weboldalt és találja meg társfelhasználóit.
spacer
spacer
spacer
spacer
Facebook Twitter LinkedIn YouTube
SW Logo
3DS Logo

Dassault Systèmes SolidWorks Corporation
175 Wyman Street
Waltham, MA 02451 USA
Email: generalinfo@solidworks.com

This is a commercial email being sent by Dassault Systèmes S.A. on behalf of Dassault Systèmes SolidWorks Corporation. We respect your right to privacy. See our privacy policy for more information.

To change the types of communications you receive, or to discontinue receiving email from Dassault Systèmes SolidWorks Corporation, please use this link: http://www.solidworks.com/preferences/

© 2015 Dassault Systèmes SolidWorks Corporation. All rights reserved.

spacer