Főoldal compas
Főoldal
Tel: +420 543 216 642
Fax: +420 543 216 642
Bizonyítványok

Vizsgák

certificationsA SOLIDWORKS vizsgák összehasonlítási alapként szolgálhatnak, hogy lemérje tudását és szakértelmét a SOLIDWORKS szoftverrel.

CSWA

Certified SOLIDWORKS Associate(CSWA)-ként ki fog emelkedni a tömegből napjaink kiélezett munkaerőpiacán.

CSWA – Akadémiai

Certified SOLIDWORKS Associate - Academic (CSWA - Academic) –ként, a diákok megmutathatják szaktudásukat a SOLIDWORKS 3d testmodellező szoftverrel, tervvázlataikkal és a fenntartható tervezéssel, ami versenyképessé teszi őket napjaink kiélezett munkaerőpiacán.

SOLIDWORKS Vizsgák

Napjainkban nagy a verseny a munkaerőpiacon, a CAD felhasználóknak szükségük van minden előnyre, amire szert tudnak tenni és a SOLIDWORKS Vizsga Programja megadja ezt a diákjainak.

CSWP

A Certified SOLIDWORKS Professional egy olyan személy, aki sikeresen letette felső szintű vizsgánkat.

CSWE

A Certified SOLIDWORKS Expert egy olyan személy, aki képes a felsőszintű funkciókat használni és megoldani bonyolult modellezési kihívásokat.

CEPA

A Certified Enterprise PDM Administrator (CEPA) egy olyan személy, akik sikeresen letette a felsőszintű SOLIDWORKS Enterprise PDM adminisztrátor vizsgát és képes telepíteni a SOLIDWORKS Enterprise PDM-et a cége számára.

CSDA

Certified Sustainable Design Associate (CSDA)-ként ki fog emelkedni a tömegből napjaink kiélezett munkaerőpiacán azzal, hogy tanúsítja tudását a környezeti vizsgálatok és a fenntartható tervezés területén.

CSWSA-S

A Certified SOLIDWORKS Associate - Simulation (CSWA-S) bizonyítvány tanúsítja a tűrés vizsgálat és végeselemes analízis alapjainak és gyakorlatban történő használatának tudását.

CSWPA- Lemezalkatrészek

A Certified SOLIDWORKS Professional Advanced Sheet Metal (CSWPA-SM) vizsga sikeres letétel bizonyítja, hogy képes a SOLIDWORKS Lemezalkatrész eszközeit használni.

CSWPA- Hegesztett szerkezetek

A Certified SOLIDWORKS Professional Advanced Weldments (CSWPA-WD) vizsga sikeres letétel bizonyítja, hogy képes a SOLIDWORKS Hegesztett szerkezetek eszközeit használni.

CSWPA- Felületkezelés

A Certified SOLIDWORKS Professional Advanced Surfacing (CSWPA-SU) vizsga sikeres letétel bizonyítja, hogy képes a SOLIDWORKS Felsőszintű Felületkezelés eszközeit használni.

CSWPA- Szerszámtervezés

A Certified SOLIDWORKS Professional Advanced Mold Tools (CSWPA-MT) vizsga sikeres letétel bizonyítja, hogy képes a SOLIDWORKS Szerszámtervezés eszközeit használni.

CSWPA- Rajz eszközök

A Certified SOLIDWORKS Professional Advanced Drawing Tools (CSWPA-DT) vizsga sikeres letétel bizonyítja, hogy képes a SOLIDWORKS Rajz eszközeit használni.

CSWP-S

A Certified SOLIDWORKS Professional - Simulation (CSWP-S) vizsga teszteli a SOLIDWORKS Szimulációs eszközeinek használatát és a szimuláció általános megértését.

Minden vizsga online tehető le. A vizsgát a következőképpen teheti le:

  • 1. lépés Látogasson el a weboldalunkra, hogy megvásárolja a vizsgát.
  • 2. lépés Ha készen áll, tegye le a vizsgát számítógépén.
  • 3. lépés Ha elkészült, lépjen be a fiókján keresztül a SOLIDWORKS Vizsga Központba és nyomtassa ki a bizonyítványát.

** Regisztráció szükséges belépéshez. Teljes hozzáféréshez aktív előfizetési szerződéssel kell rendelkeznie.