Főoldal compas
Főoldal
Tel: +420 543 216 642
Fax: +420 543 216 642
SOLIDWORKS Vizsgák

SOLIDWORKS Vizsgák

Napjainkban nagy a verseny a munkaerőpiacon, a CAD felhasználóknak szükségük van minden előnyre, amire szert tudnak tenni és a SOLIDWORKS Vizsga Programja megadja ezt a diákjainak.

A SOLIDWORKS Vizsgával a diákok tanúsíthatják szaktudásukat a SOLIDWORKS 3D testmodellezés, tervkészítés és fenntartható tervezés területén valamint a szakmai fejlődésük iránti elkötelezettségüket. A SOLIDWORKS Oktatási Program a következő vizsgákat nyújtja:

CSWA – Academic

CSWA – Akadémiai – Certified SOLIDWORKS Associate – Az Akadémiai vizsga olyan diákoknak készült, akik legalább 6-9 hónapja használják a SOLIDWORKS-öt és rendelkeznek alapvető mérnöki tudással és gyakorlattal.

CSWP

A Certified SOLIDWORKS Professional(CSWP) az az egyén, aki sikeresen leteszi a felsőfokú vizsgánkat.

CSDA

Certified Sustainable Design Associate (CSDA) tanúsítja, hogy felhasználó érti a környezeti vizsgálatok elvét és a fenntartható tervezést.

CSWSA – FEA

Certified SOLIDWORKS Simulation Associate - A végeselemes analízis vizsga tanúsítja a gyakorlati tudást a tűrés analízis és a Végeselemes Módszer (FEM) elveinek megértésében.

A diákok ingyenesen letehetik ezeket a vizsgákat, ha oktatási intézményük SOLIDWORKS vizsgakibocsátó hely, vagy rendelkezik követéssel. Területenként változik a minimum licence feltétel. Kattintson ide, hogy hogyan válhat SOLIDWORKS vizsgakibocsátó hellyé.

SOLIDWORKS Akkreditált Oktatói Vizsga

A SOLIDWORKS Akkreditált Oktatói Vizsga biztosítja azt szakmai fejlődést az oktatók számára, aminek műszaki tudását és képességét a tanteremben megmutathatják.

TECE Vizsga

Technológiai oktatói vizsga (TECE) olyan oktatók számára készült, akik iskolai keretek között oktatják a SOLIDWORKS szoftver használatát. A TECE megmutatja a műszaki jártasságot a 3D CAD, szimuláció és fenntartható tervezés területén az tantermi oktatáson belül.