Főoldal compas
Főoldal
Tel: +420 543 216 642
Fax: +420 543 216 642
Miért érdemes előfizetni?

Előfizetéses Szolgáltatás
Optimalizálja SOLIDWORKS beruházását

Árajánlat kérés Előfizetéses szolgáltatások

Miért érdemes előfizetni?

Napjaink gazdasági világában fontos, hogy naprakész fejlesztési környezetben dolgozzon, ami versenyképessé teszi, növeli a működési hatékonyságát és segíti a fejlesztőket. A SOLIDWORKS Előfizetéses szolgáltatások okos és rugalmas megoldást nyújtanak, hogy maximalizálja beruházását.

  • Maradjon termelékeny. Annak érdekében, hogy növelje SOLIDWORKS beruházását, teljes körű támogatást kap a helyi viszonteladótól, hogy átsegítse bármilyen kihíváson. Akár a Dassault Systèmes SolidWorks szakértőivel is beszélhet, akik átvehetik gépe irányítását (feltéve, ha Ön ebbe beleegyezik).
  • Maradjon költséghatékony. Az Előfizetéses szolgáltatások egy vagy három évre szólnak, amik árengedményt és változatlan árat biztosítanak a szerződés idejére. Tudva hogy ez milyen költségekkel jár, pénzét más mérnöki beruházásokra költheti. És a változatlan ár retroaktív – bármikor új licenceket vásárolhat az Előfizetéses Szolgáltatás keretében az eredeti feltételekkel
  • Körözze le versenytársait. A frissítések, új verziók, különleges kiadások, kiegészítő funkciók, online oktatások – kifejezetten a SOLIDWORKS előfizetéses szolgáltatás igénybe vevői számára – segítenek növelni teljesítményét és hatékonyságát, ami által jelentős versenyelőnyre tehet szert. Hozzáférést kap a SOLIDWORKS Standard, SOLIDWORKS eDrawings Professional, PhotoWorks, SOLIDWORKS Toolbox, SOLIDWORKS Utilities és FeatureWorks anyagaihoz.
  • Maradjon kapcsolatban. A SOLIDWORKS a világ legelterjedtebb 3D CAD szoftvere, amivel hatalmas és nyüzsgő közösséget nyújt kapcsolatteremtésre, üzleti fejlesztésre, tanulásra és inspirációra. Tartsa a kapcsolatot a SOLIDWORKS technikai szakértőivel, fejlesztőivel és más felhasználókkal a kizárólag előfizetőknek rendezett eseményeken és még több módon.
  • Növelje tudását. A folyamatos támogatás mellett az előfizetők teljes hozzáférést kapnak a SOLIDWORKS tudástárához, ami egy hatalmas web alapú könyvtár tele információval és anyagokkal. A kizárólag előfizetők számára hozzáférhető Tudástár folyamatosan frissül műszaki cikkekkel, segítséggel különböző témákban, műszaki tippekkel, gyakorlati tanácsokkal, megoldásokkal és makrókkal, amiket SOLIDWORKS szakértők írtak és fejlesztettek ki és amely kereshető egy keresőmotor segítségével. Pár perc önoktatás sokat növelhet a hatékonyságán egész pályája során.
  • Maradjon naprakész. A SOLIDWORKS előfizetők ingyenese hozzáférést kapnak a Certified SOLIDWORKS Associate és Certified SOLIDWORKS Professional tesztekhez és vizsgákhoz. Ezek a vizsgák tanúsítják az ügyfelek, az alkalmazók és kollégák számára, hogy egy SOLIDWORKS felhasználó rendelkezik a világ elterjedtebb 3D CAD szoftverének alap (CSWA) vagy felsőszintű (CSWP) szakértelmével. A vizsgák arra is lehetőséget adnak, hogy a 3D CAD felhasználó felismerje, mely területeken szükséges még fejlődnie.
  • Növelje a szoftver élettartamát. A DS SolidWorks vállalat a SOLIDWORKS szoftver használata alatt felmerülő minden problémát kivizsgál, akkor is ha a korábbi vagy a legfrissebb verziót használja. Ez a teljes körű, kibővített támogatás a kiadást követő 18 hónapig áll rendelkezésére, ami lehetőséget ad, hogy Ön is módosíthassa feltételeit és időbeosztását.
  • Teljes körű 2D és 3D tartalom. Élvezze az átfogó rajzok, alkatrészek, összeállítások könyvtárának és a SOLIDWORKS felhasználók által hozzáadott funkciók közvetlen elérését. Fogja és vigye a modelleket közvetlenül a terveibe és takarítson meg időt tervezéskor.
  • Különleges kiváltságok. Az előfizetéssel rendelkező ügyfelek közvetlenül befolyásolhatják a SOLIDWORKS szoftver jövőbeli fejlődését és külön kérhetnek bizonyos újításokat. Az előfizetők kezdeményezik több mint 90 százalékát a több száz újdonságnak, amik minden évben az új SOLIDWORKS verziókban megjelennek. A előfizetéssel rendelkező ügyfeleknek arra is van lehetőségük, hogy megtekintsék a SOLIDWORKS beta verzióit és a korán látható szolgáltatás Csomagokat, így a leghamarabb élhetnek a CAD legfrissebb funkcióival. .
  • SOLIDWORKS Ügyfél Portál. A portál egy zárt online hely a szoftver megvásárlásától a telepítésen és a frissítésen át. Ezen a kapun keresztül tud a SOLIDWORKS előfizető hozzáférni minden adathoz beleértve a frissítéseket, szolgáltatás csomagokat, újítási kéréseket, licenc információkat, archivált online szemináriumokat, partner árengedményeket, online oktatásokat és még ennél is többet. Testre szabható, hogy megfeleljen az Ön egyéni vagy csapata igényeinek.