Főoldal compas
Főoldal
Tel: +420 543 216 642
Fax: +420 543 216 642

DraftSight® – 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver

DraftSight

DraftSight® – 2D vázlatkészítő és 3D tervezőszoftver

Nagyobb szabadság és jobb eredmények a 2D vázlatkészítés és 3D tervezés nyújtotta élménynek köszönhetően.


Miért válassza a DraftSight szoftvert?

A DraftSight® 2019 egy számos funkciót magában foglaló 2D és 3D CAD megoldás építészek, mérnökök és építőipari szolgáltatók, valamint professzionális CAD-felhasználók, tervezők, oktatók és amatőrök számára.

Fedezze fel a lehetőségeket

A DraftSight segítségével bármilyen típusú 2D vagy 3D DWG-fájl létrehozása, szerkesztése, megtekintése és jelölése egyszerűbben, gyorsabban és hatékonyabban végezhető el. A szoftver biztosítja Önnek a szabadságot, hogy azzal foglalkozhasson, amihez a legjobban ért – hivatásától és kitűzött céljaitól függetlenül.

Élvezze az alkotás szabadságát

A valódi alkotási szabadság lehetővé teszi, hogy munkáját az Önnek leginkább megfelelő módon végezhesse. Ez többek között a 2D vázlatkészítés és a 3D modellezés közötti zökkenőmentes oda-vissza váltásban nyilvánul meg, amelynek segítségével optimalizálhatja és a lehető legtöbbet hozhatja ki terveiből. A szoftver továbbá zökkenőmentesen integrálható a Dassault Systèmes és a SOLIDWORKS® egyéb megoldásaival is – a SOLIDWORKS PDM szoftverrel például egyszerűen, az ihlet első sugallatától egészen a végeredményig kezelheti DWG fájlformátumú terveit, a SOLIDWORKS Electrical használatával pedig elektromos kapcsolási rajzai szerkesztését közvetlenül a DraftSight szoftverben végezheti el. Fedezze fel az új DraftSight portfóliót, és válassza ki az Önnek leginkább megfelelő megoldást. További információk a DraftSight.com weboldalon.

Tudjon meg többet a DraftSight szoftverről

További megoldások, lehetőségek és eszközök az Ön tervezési igényei és preferenciái szerint.

Vásárlás most | További információk a DraftSight.com weboldalon