Főoldal compas
Főoldal
Tel: +420 543 216 642
Fax: +420 543 216 642

Műszaki kommunikáció

Fejlessze műszaki kommunikációját a mérési dokumentumok automatikus készítésével és használja fel újra a tervezési adatokat grafikákhoz, illusztrációkhoz és interaktív 3D-s élményekhez.

SOLIDWORKS Composer

SOLIDWORKS Composer

Magyarázza meg érthetően és mutassa be termékét és folyamatait 2D-s és 3D-s grafikai tartalom használatával, amit gyorsan létrehozhat a SOLIDWORKS Composer segítségével. A könnyen használható eszközök és az intuitív megközelítés lehetővé teszi, hogy közvetlenül a 3D CAD adataival készítsen kiváló minőségű illusztrációkat, fotórealisztikus képeket és interakítv animációkat anélkül, hogy az elkészült prototípusra kellene várnia.

Nem kell műszaki embernek lennie ahhoz, hogy felhasználhassa a termék terveit a SOLIDWORKS Composer-rel és 2D-s illetve 3D-s anyagokat készítsen, amik automatikusan frissülnek ahogy a tervek változnak. Már a tervezési folyamat korai szakaszában elkezdheti a különböző műszaki kommunikáció grafikai anyagainak készítését (mint a 3D-s interaktív animációk, 2D-s művészeti (SVG, EPS, CGM) és nagy felbontású képek (BMP, JPG, PNG és TIF fájlok), elősegítve ezzel a költségek csökkentését és a gyorsabb piacrakerülést.

Kihasználva a 3D erejét a gyártók a SOLIDWORKS Copmoser szoftverrel olyan műszaki dokumentációt tudnak készíteni, ami segít az ügyfeleknek és partnereknek megérteni és még hatékonyabban megőrizni a termék információit.

A grafikai tartalmon túl a SOLIDWORKS Composer-rel megtarthatja a CAD modellbe épített fontos tervezési információkat, mint az alkatrész számozása, a méretezés, a szabvány specifikációk, a nyomaték, a felületi érdesség és még többet. Hagyományosan a gyártóknak újra be kell vinniük az adatokat a dokumentációikba – ez egy manuális, időigényes feladat, ami növeli a költségeket és a hibák számát, továbbá nehezíti a frissítést és nem követi a változtatásokat. Miért kellene újra bevinnie olyan adatokat, amik már hozzáférhetőek?

A SOLIDWORKS Composer-rel könnyen importálhatja adatait, hogy tételjegyzéket készítsen, méretezzen, felüleleti érdességet határozzon meg…és még többet.

A SOLIDWORKS Composer megoldásai a következőket tartalmazzák: