Főoldal compas
Főoldal
Tel: +420 543 216 642
Fax: +420 543 216 642

Műszaki kommunikáció

Fejlessze műszaki kommunikációját a mérési dokumentumok automatikus készítésével és használja fel újra a tervezési adatokat grafikákhoz, illusztrációkhoz és interaktív 3D-s élményekhez.

SOLIDWORKS Composer Player

SOLIDWORKS Composer Player

A SOLIDWORKS Composer Player egy ingyenes program, amivel megmutathatja az elkészült tartalmat a felhasználóknak.

Mutassa meg műhelyének, ügyfeleinek és partnereinek hogyan működik a terméke, mit tud csinálni vele és hogyan tud interaktív 3D tartalmat készíteni a SOLIDWORKS Composer Player használatával. Több mint egy egyszerű megtekintő, a SOLIDWORKS Composer Player

  • Megjeleníti a gyártó csapatok számára hogyan áll össze a termék.
  • A szervizes munkatársaknak, hogy hogyan történik a javítás.
  • Az ügyfelek pedig megtekinthetik a terméket élőben még mielőtt elkészülne.

A hagyományos fotók, képek és videók csak azt mutatják, amit a fotós szeretne. Ön nem láthatja az adott tárgyat már oldalról vagy különböző szögekből. Az letisztultság és érthetőség mindig a legfontosabb: Jól látható a kép? Mi történik, ha többet szeretne látni? Megfelelő a világítás? Megfelelő a háttér?

A SOLIDWORKS Composer Player-rel ezek a feladatok mind könnyedén megoldhatók. Megvizsgálhatja a modellt, változtathat a nézőponton és forgathatja/lekövetheti/kinagyíthatja bármikor, amikor szeretné. Elindíthat egy nagyító funkciót is, amivel a legkisebb részeket is megmutathatja vagy metszetnézetet készíthet vele. Sőt a nézők előre megadott konfigurációk közül választhatnak, így testreszabott és egyedei betekintési élménynek lesznek részesei.

A SOLIDWORKS Composer Player-rel csökkentheti a termelési hibákat, mérsékelheti a támogatás mértékét és több üzletet köthet.

Töltse le a SOLIDWORKS Composer Player-t.