Főoldal compas
Főoldal
Tel: +420 543 216 642
Fax: +420 543 216 642

Műszaki kommunikáció

Fejlessze műszaki kommunikációját a mérési dokumentumok automatikus készítésével és használja fel újra a tervezési adatokat grafikákhoz, illusztrációkhoz és interaktív 3D-s élményekhez.

SOLIDWORKS Composer Sync a Composer Enterprise Sync

SOLIDWORKS Composer Sync és Composer Enterprise Sync

Legyen mindig naprakész a grafikai tartalma és műszaki kommunikációs anyaga, minimalizálja a grafikai eszközei és kritikus terv adatainak frissítési idejét a SOLIDWORKS Composer Sync és SOLIDWORKS Composer Enterprise Sync szoftverekkel.

A SOLIDWORKS Composer Sync bármennyi enterprise rendszerrel képes összeköttetést létesíteni, így könnyen frissíti az adatokat és biztosítja a termék műszaki kommunikációjának helyességét és változtatásait. A metaadatok, a geometria, a tételjegyzék vagy a gyártási információ változtatásait frissítheti számítógépéről a SOLIDWORKS Composer anyagaiban. Csoportos frissítést is be tud állítani, hogy a változtatások mikor jelennek meg a termék adatokban, ezzel is egyszerűsítve az anyagok frissítési folyamatát.

A SOLIDWORKS Composer Enterprise Sync rendelkezik a SOLIDWORKS composer Sync összes képességével plusz azzal a funkcióval, hogy egy utasítási lánc kezelőfelülettel irányítani tudja a folyamatot, így gyorsan végrehajthatja az kifinomult integrációkat.