Főoldal compas
Főoldal
Tel: +420 543 216 642
Fax: +420 543 216 642

Műszaki kommunikáció

Fejlessze műszaki kommunikációját a mérési dokumentumok automatikus készítésével és használja fel újra a tervezési adatokat grafikákhoz, illusztrációkhoz és interaktív 3D-s élményekhez.

SOLIDWORKS Inspection

SOLIDWORKS Inspection

video linkA SOLIDWORKS Inspeciton első mintavételezési vizsgálatot és a folyamaton belüli vizsgálatot támogató szoftver, amely nagyban egyszerűsíti és automatizálja a tételszámozott vizsgálati rajzokat és jelentéseket (AS9101, PPAP, stb.).

A SOLIDWORKS Inspection egy különálló alkalmazásból és egy SOLIDWORKS bővítményből áll, aminek a segítségével a felhasználók hozzáférhetnek a meglévő adataikhoz, függetlenül attól, hogy azok SOLIDWORKS, PDF vagy TIFF formátumúak.

A SOLIDWORKS Inspection egy egyszerű és intuitív alkalmazás, amivel akár 90%-kal csökkentheti a mérésellenőrzési dokumentum elkészítésének idejét és elkerülheti a manuális folyamatokból adódó hibákat, ezzel növelve a minőséget és csökkentve a piacra kerülési időt.

A SOLIDWORKS Inspection Professional tovább szélesíti a funkciók körét, hogy a felhasználók a mért adatokat különböző módon rögzítsék a projektbe, így egyszerűsítve az ellenőrzési folyamatot. Minden egyes mért értéket beírhatja manuálisan, digitális mérőt vagy CMM importált koordinátákat használva.

 

inspection documentsMérési dokumentációk könnyedén

A SOLIDWORKS Inspection egy egyszerű és intuitív alkalmazás, amivel akár 90%-kal csökkentheti a mérésellenőrzési dokumentum és tételszámozott rajzok elkészítésének idejét.

 

 

 

 

 

 

 

dont have solidworks cadNem rendelkezik SOLIDWORKS CAD szoftverrel? Nem probléma!

Elkészítheti mérési jelentésit bármelyik CAD rendszerben a különálló SOLIDWORKS Inspection vagy az integrált SOLIDWORKS Inspection bővítmény használatával.

 

 

 

 

 

 

 

Optikai szövegfelismerés (OCR)optical character recognition

Ha PDF vagy TIFF fájlokkal dolgozik, a SOLIDWORKS Inspection OCR-rel be tudja olvasni és felismeri a méreteket, plusz és mínusz tűréseket és a méretek típusát (diametrikus vagy lineáris) ezzel is csökketve a manuális folyamatokból adódó hibákat. A felismerés működik vízszintes és függőleges méretekkel, osztott méretekkel, bejegyzésekkel, furatinformációkkal, felületi érdesség szimbólumokkal, és geometriai és tűrés szimbólumokkal (GD&T).

 

 

 

 

 

 

 

Kezelje könnyen a változtatásokathandle revisions ease

Kerülje el a hibákat és ismerje fel gyorsan az eltéréseket a SOLIDWORKS Inspection fejlett rajz összehasonlító eszközével.

 

 

 

 

Kerüljön hamarabb a piacraimprove time to market

A hatékony, felhasználóra szabható jelentés sablonok lehetővé teszik, hogy az ipari szektor szabványainak megfelelő jelntésket (AS9102, PPAP stb.) és tételszámozott rajzokat készítsen perceken belül elkerülve a hibákat és eltéréseket.

Tételszámozott rajzok és Mérési jelentése

 

 

 

 

 

Ellenőrzés gyorsabbaninspection done faster

Méretezze alkatrészeit, hogy közvetlenül beírja a mért adatokat, digitális tolómérőt használ vagy importálta a koordináta mérőgép (CMM) által mért eredményeket.