Főoldal compas
Főoldal
Tel: +420 543 216 642
Fax: +420 543 216 642
SOLIDWORKS Student Edition Software

SOLIDWORKS Student Edition Szoftver

education edition 2SOLIDWORKS képességeivel biztos előnyre tesz szert a mérnöki és ipari piacon. A könnyen használható SOLIDWORKS Student Edition fejleszti a képességeit a tantermen kívül, ahogy megtanul jobb termékeket készíteni.

A SOLIDWORKS Student Edition tartalmazza a SOLIDWORKS Simulation terv ellenőrző eszközeit.

Vegye meg most: SOLIDWORKS Diákverzió

SOLIDWORKS Diákverzió magában foglalja:

A SOLIDWORKS Diákverzió vásárlási feltételei

A SOLIDWORKS Diákverzió elérhető középiskolások és diplomázók számára vagy teljes munkaidőben foglalkoztatott egyetemi dolgozó, akik önképzés vagy oktatási célra használják a szoftvert.

Az számít diplomázónak, aki rendelkezik tanulói jogviszonnyal egy felsőoktatási vagy felnőttképzést nyújtó intézménnyel. Nem használhatja a szoftvert, ha nem diplomázó vagy teljes munkakörben alkalmazott egyetemi dolgozó. Tilos üzleti és ipari használata.

Kérjük, vegye figyelembe:

  • a szoftver a regisztrációt követő 12 hónapig érvényes,
  • előfizetéses támogatást nem tartalmaz,
  • a licencét nem lehet frissíteni,
  • email-es támogatás a telepítésnél és a regisztrációnál kérhető,
  • a regisztráció internetes hozzáférést igényel.

Különleges feltételek

Habár a SOLIDWORKS Diákverzió funkcióiban megegyezik a tervező irodákban használt SOLIDWORKS szoftverrel, néhány tulajdonsága nem teszi lehetővé, hogy üzleti célra lehessen használni.

A SOLIDWORKS Diákverzió intézményes használata nem engedélyezett. Az érdeklődő iskolák vegyék fel a kapcsolatot a helyi SOLIDWORKS viszonteladóval.

A SOLIDWORKS Diákverzió szoftvert nem lehet újra eladni, továbbadni, kölcsönadni, módosítani vagy másolni. A szerződési feltételek megszegése a szoftver használatának felfüggesztéséhez vezet.

További információ