Főoldal compas
Főoldal
Tel: +420 543 216 642
Fax: +420 543 216 642

3DEXPERIENCE megoldások

Készítse el koncepció terveit ahogyan és ahol szeretné együttműködve kollégáival és ügyfeleivel a világ minden részéről.

Áttekintés

SOLIDWORKS a 3DEXPERIENCE Platformon

 

A SOLIDWORKS a 3DEXPERINCE platformon egy új tervezési élményt nyújt, ami arra összpontosít, hogy lehetővé tegye felhasználói számára az innovatív termékek létrehozását egy hálózati és valóban együttműködő környezetben. A SOLIDWORKS Cenceptual Design és a SOLIDWORKS Industrial Design megoldások segítségével könnyen megtervezheti, átnézheti és kiválaszthatja a mechanikai és az ábrázolási koncepciót mielőtt nekilát a tervek részletes kidolgozásának és a gyártásnak.

CAD és nem CAD felhasználok -köztük vezetők, tervezői csapatvezetők és projekt menedzserek- egyaránt megoszhatnak információkat, részt vehetnek a tervezési folyamatban és könnyen felhasználhatnak adatokat bármilyen forrásból, ami gyorsabbá teszi a tervezési döntések meghozatalát bárhol és bármilyen eszközről. A tervezés szakemberei számára, akik korlátok nélkül szeretnének alkotni és együttműködni, a 3DEXPERINCE platformon a SOLIDWORKS megoldások ösztönös és hatékony modellező környezetet biztosítanak, ami a koncepció tervezés négy kulcselemére épül:

Conceptual_Icon

KONCEPCIONÁLIS

Gyorsan elkészítheti és kibonthatja elképzeléseit tervezési korlátok nélkül és automatikusan elmentheti ötletit, hogy bármikor felhasználhassa őket a jövőben.

Instinctive_Icon

ÖSZTÖNÖS

Tervezzen úgy, ahogy szeretne egy rugalmas, ösztönös tervezési eszközzel egy szerkezet-mentes modellező környezetben közvetlen változtatási funkcióval.

Social_Icon

KÖZÖSSÉGI

Használja a már ismerős közösségi eszközöket egy interaktív környezetben, hogy kihasználja cége, ügyfele és beszállítói közös tudását.

Connected_Icon

ONLINE

Fejlessze az együttműködést az automatikusan elmentett bejegyzésekkel, hogy adatai elmentse és naprakészek legyenek, és elérhetők bármikor, bárhol.

Aztán használja a SIMULIA Szerkezeti Ellenőrzés hatékony, felhasználóbarát szimuláció és ellenőrző funkcióit, hogy értékelje és kiválassz a legjobb koncepciót a tervezés során.