Főoldal compas
Főoldal
Tel: +420 543 216 642
Fax: +420 543 216 642

3DEXPERIENCE megoldások

Készítse el koncepció terveit ahogyan és ahol szeretné együttműködve kollégáival és ügyfeleivel a világ minden részéről.

Csomagok

Csomagok

Instinctive icon

SOLIDWORKS Conceptual Designer
A SOLIDWORKS® Conceptual Designer (SWCD) kiegészítő tervezői eszközöket biztosít, amik kiszélesítik a már létező CAD megoldásokat a koncepcionális gépészeti terveket készítő mérnökök számára.

 • Gyorsan rögzíti ötleteit digitálisan
 • Könnyen létrehoz 2D és 3D koncepció modelleket
 • Időben kap visszajelzést cégen belüli és kívüli döntéshozóktól
 • Felhőben történő adatkezelés


Több tervkoncepciót tud egyszerűen kezelni és értékelni mielőtt mérnöki időt áldozna a további fejlesztésekre.
Az SWCD egyszerűvé teszi a korai koncepció tervezést. A magátólérthetődő munkafolyamat és a felhasználók közötti interakció a virtuális prototípus készítést gyorssá és könnyűvé teszi. Vázolja fel az alkatrész alakját, adjon hozzá rugókat, motort és tömeget, majd nézze meg hogyan kelti életre ötleteit az SWCD a képernyőn. Már az elején tesztelheti ötleteit élethű 3D-s modelleket használva mielőtt időt és pénzt áldozna a részletes tervezésre.

Industrial Designer icon

SOLIDWORKS Industrial Designer
A SOLIDWORKS Industrial Designer (SWID) lehetővé teszi, hogy egyszere több 2D és 3D ipari formatervezői koncepcióit hozzon létre, ahol a termék esztétikai tulajdonságait is megtekintheti és elbírálhatja. Ebben a fázisban sok ötletet jegyzünk fel és fejlesztünk tovább egy terv megbeszélés vagy egy probléma felvetés kapcsán. Ezeket az ötleteket aztán a cég vezetői vagy ügyfelei átnézik mielőtt részletes és letisztult terveket kérnek.
Az ipari tervezői koncepcióhoz és használati tárgyak modellezéséhez a SWID tökéletes 3D koncepció eszközöket kínál.

 • Ötleteit gyorsan papírra vetheti egy virtuális tervezőasztalon
 • Elképzelíésit kiszélesítheti egy 3D-s környezetben a szabadvonalkezelésű alkotói technikával – egyszerűen alakíthatja a geometriát a vonalak mozgatásával, mint egy virtulás anyagformát, amíg el nem éri a kivánt eredményt
 • Egyszerűen rögzíthet több tervötletet a Koncepció Archívumok között, hogy azokat később megoszthassa és felkeltse ügyfelei érdeklődését
Connected icon

Platform Együttműködés a SOLIDWORKS-szel
A Platform Együttműködés a SOLIDWORKS-nél összeköti a termékfejlesztésben résztvevőket egy biztonságos, rugalmas és közreműködő környezetben. A tervezőcsapat más tagjai, ahogy a nem CAD-et használó cégvezetők, marketing és beszerzési munkatársak, beszállítók és más résztvevők is (ha rendelkeznek a megfelelő hozzáférésekkel) szorosan együttműködhetnek a termék fejlesztésében azáltal, hogy:

 • Aktívan részt vesznek és összedolgoznak a fejlesztés során
 • Látják és figyelemmel kísérik a projekt folyamatát
 • Felülvizsgálják a terveket és véleményezik azokat
 • Hozzáférnek és részt vesznek közösségi tevékenységekben
 • Megosztanak adatokat


Továbbá a SOLIDWORKS, eDrawings® és DraftSight® felhasználók közvetlen hozzáféréssel rendelkeznek a terméken keresztül a felhő alapú tároláshoz és a közösségi szolgáltatásokhoz./p>