Főoldal compas
Főoldal
Tel: +420 543 216 642
Fax: +420 543 216 642

szimuláció

Növelje terméke minőségét és csökkentse a prototípus gyártás és tesztelés költségeit, hogy terveit valós körülmények között szimulálja.

SOLIDWORKS Plastics

SOLIDWORKS Plastics

A SOLIDWORKS Plastics segítségével a műanyag alkatrészek és fröccsöntőformák tervezői közvetlenül szimulálhatják a fröccsöntést. A szimuláció során végig tudja követni a műanyag szétterjedését, és így könnyen azonosíthatja a potenciális hibákat az alkatrészen vagy öntőformaterven. A gyártási hibákat a tervezés legkorábbi szakaszában elkerülheti, így csökkentheti az újratervezés költségeit, növelheti az alkatrész minőségét, valamint javíthatja piacra kerülésének idejét. A Results Advisor (Eredmény tanácsadó) gyakorlati hibaelhárítási tanácsokkal segít a lehetséges problémák diagnosztizálásában és megoldásában.

SOLIDWORKS Plastics Standard

A SOLIDWORKS Plastics Standard csomag a terméktervezőknek nyújt nagy segítséget, hogy már a tervezés korai szakaszában optimalizálhassák az alkatrészeket. A program könnyen kezelhető és megtanulható, valamint teljesen beépül a SOLIDWORKS CAD rendszerébe, így a tervezéssel egy időben tudja optimalizálni a gyárthatóság szempontjából is terveit.

SOLIDWORKS Plastics Professional

A SOLIDWORKS Plastics Professional használatával a tervezők és a gyártók pontosan és felhasználóbarát módon optimalizálhatják a fröccsöntő szerszámokat. Az egyszerű, összetett és többfészkes öntőformák elrendezései – így a beömlőnyílások, csatornák és gátak – gyorsan létrehozhatók és kiértékelhetők. Meghatározhatja a legjobb csatornaelrendezést, és megbecsülheti a ciklusidőt, a záróerőt és az anyagtérfogatot, ami lehetővé teszi, hogy optimalizálja az adagolórendszer tervezését és elkerülje az öntőformák költséges újratervezését.

SOLIDWORKS Plastics Premium

A SOLIDWORKS Plastics Premium tartalmaz minden funkciót, amit a SOLIDWORKS Plastics Professional csomag kiegészülve további szimulációs funkciókkal, amik lehetővé teszik a mérnökök és szerszám tervezők számára, hogy analizálják a szerszám hűtésének kialakítását és előre lássák a vetemedését. A felhasználók megtervezhetik és ellenőrizhetik egyszerű és bonyolult szerszám terveiket, optimalizálhatják hűtési rendszerüket, amivel minimalizálhatják a ciklusidőt, csökkenthetik a gyártási költségeket, optimalizálhatják a műanyag alkatrész illtve szerszám tervezését, az anyagválasztást és a paraméterek megadását, hogy csökkentsék és megszüntessék a fröccsöntött szerszám vetemedését.