Főoldal compas
Főoldal
Tel: +420 543 216 642
Fax: +420 543 216 642

szimuláció

Növelje terméke minőségét és csökkentse a prototípus gyártás és tesztelés költségeit, hogy terveit valós körülmények között szimulálja.

SOLIDWORKS Sustainability

SOLIDWORKS Sustainability

A SOLIDWORKS Sustainability életciklus felmérést (LCA) biztosít tervei környezeti hatásairól teljesen beépítve munkafolyamataiba. A szoftver tartalmazza a SustainabilityXpress sokoldalú eszközeit (alkatrész felmérés, alternatív anyagok keresése és környezeti hatás kezelőfelület) olyan bővített funkciókkal, melyek az alkatrészeket és az összeállításokat is vizsgálják különböző paraméterek alapján, mint a szállítás módja és távolsága, az összeállításhoz szükséges energia és az energia fogyasztás használat közben. A rugalmas adat megadás, mint az újrahasznosított tartalom szint és az életút végi helyzetek még részletesebb felmérést tesznek lehetővé. Különböző terv megoldások életciklusait tudja lefuttatni összehasonlítva azokat a környezetre gyakorolt hatásukat az idő függvényében.

A felmérések eredménye az egyes konfigurációkhoz kapcsolódóan kerül elmetésre, így megkönnyíti a különböző verziók összehasonlítását. Az Összeállítás Ábrázoló eszköz rangsorolja az összeállítás alkatrészeit, így megmutatja és újrafelméri terveo fenntarthatóságát. A gördülékeny integráció és az az automatikus jelentés készítés lehetővé teszi, hogy gyorsan közvetíthesse fenntartható terv megoldásait.

A SOLIDWORKS Sustainability a PE International aranyfokozatú BavilCA környezeti hatás vizsgáló adatbázis használja. Letölteheti a frissítéseket és új LCA adatok is lekérhet egyedi anyagok és folyamatok számára a PE elsőrendű partneri szolgáltatása keretében.